Julekoncert - Händels MESSIAS

Værket består af 3 dele. Vi opfører 1. del, som omhandler Guds plan om menneskers frelse, profetierne om Messias' komme og om fødslen. Fra 2. del opfører vi uddrag; denne del omhandler Kristi død og opstandelse, evangelismens begyndelse og verdens fornægtelse heraf og om Guds sejr, som stærkt udtrykkes i det afsluttende Hallelujakor, Händels mest kendte komposition: Hallelujah! Herren vor Gud, den Almægtige, har taget magten!

3. del som ikke opføres ved denne koncert, udtrykker tak for besejring af døden.

Medvirkende: Vor Frelser Kirkes Kor, Aalborg, med udvidet besætning.

Solister fra Det Danske Vokalkapel: Christine Hjort Bjerre, Marie Keller Sørensen, Jens Olav Heckmann, Søren Ohlsen.

Musikere fra Aalborg Symfoniorkester: Else Marie Tolbøll, Christian Thordal, Jonathan Sjölin, Hanne Houengaard.

Billetter

Biletter á kr. 75,- sælges i forsalg fra kirkekontorer efter 'først til mølle'-princippet. Der er 200 billetter til salg.

Man kan møde op i åbningstiden hverdage kl. 9-13 og afhente personligt fra tirsdag d. 3/12. Det er muligt at reservere på tlf 98 24 41 00.

Billetterne er nummererede, men det er pladserne i kirken IKKE. Billetten garanterer en plads i kirken, men placering er valgfri og foregår efter samme princip som billetsalget.

Døren åbnes kl. 18.00. Evt. resterende billetter vil blive sat til salg der.

Entré-indtægten går ubeskåret til Aaby Kirkes Julehjælp i sognet.